De voordelen van het gebruik van film

 

Auto polijsten Den HaagToon uw toewijding aan uw omgeving en de waarde van uw auto als statussymbool. Wat dacht je ervan om hem tentoon te stellen voor een winnaarsprijs? Wat denk je van Edgier’s charmante experiment in Nairobi’s Civic slum? Het is veruit de meest interessante en interessante manier om je identiteit te markeren.

Gemakkelijk schoon te maken, geen uitzonderingen.

De sterke beschermlagen en microklontjes geconcentreerde kleefgel maken het zeer gemakkelijk om lak en kleefstoffen te verwijderen zonder gevaar voor krassen en afbladderen.

Goedgekeurd voor gebruik binnen en buiten

Deze lakbeschermingsfolie kan met succes op uw auto worden aangebracht, zowel binnen als buiten, met behulp van de tentoonstellingsmodellen. De folie is goedgekeurd voor beide, zodat uw auto geen speciale behandeling nodig heeft om hem zowel binnen als buiten te beschermen. De folie beschermt de lak van uw auto tegen krassen en lakschilfers volgens het Philips-systeem en biedt laag voor laag bescherming die zo duurzaam is dat de folie 2 jaar lang kan worden gebruikt zonder dat een nabehandeling nodig is.

Ga voor een gestroomlijnd uiterlijk

Door het gebruik van een filmtechnologie met lage lijnen ziet uw auto eruit als een gewone laklaag. Bij de filmtechnologie wordt gebruik gemaakt van een polijstbasis en een hoogglanzend schuurmiddel om de strakke en ongepolijste afwerking te behouden. Het beschermt de lak van uw auto door licht en UV-stralen af te weren en verbleking tegen te gaan, niet alleen door de hitte van de zon maar ook door voetverkeer. Het helpt ook rubberen afdichtingen en kunststof ruiten te beschermen. De beschermlagen geven ook aan waar de auto zich bevindt en wanneer de volledige bescherming nodig is. Het kan de mooie afwerking van uw auto beschermen en helpen behouden.

Ook de gedigitaliseerde coatingtechnologie is zeer nuttig. Het validatiesysteem levert full colour beelden van zeer hoge kwaliteit die rechtstreeks op het lakwerk kunnen worden aangebracht. De beelden zijn helder en nauwkeurig met 100% kleurweergave. De lenzen en het scherm die gebruikt worden bij het leveren van de beelden zijn allemaal kristalhelder zodat het eindresultaat niet wazig kan zijn. Het eindresultaat is zo verbluffend dat elk voertuig er fantastisch kan uitzien.

Ten slotte zijn ze geen van alle duur. Ze zijn een wonder om te hebben en zelfs als uw budget beperkt is, kunt u er toch van profiteren. Het is echter sterk aan te bevelen om digitale lakbeschermingsfolie handmatig aan te brengen. Dit is zo exact mogelijk om de beste kwaliteit afbeeldingen te creƫren.