Hoe uw auto schoon te maken

Gratis stockfoto met auto, automobiel, bekers

Ten eerste, omdat er een heleboel reinigingsproducten en reinigingsmiddelen zijn die vrij duur zijn, is het het beste als u begint met het vuil uit uw auto te halen voordat u gaat spuiten. Het zal het dure gebruik van reinigingsmiddelen te besparen en zal het afvalwater en reinigingsmiddelen te elimineren. Bij de eerste stap zult u een paar schoonmaakmiddelen moeten aanschaffen. Daarom is het raadzaam als u uw auto al hebt schoongemaakt en een voorraad van dergelijke producten hebt.

Na de grondige reiniging moet u nu de te reinigen zones selecteren en inschatten. De eerste stap is om een plek te zoeken waar u uw auto comfortabel kunt parkeren, terwijl u een schatting maakt van het gebied dat moet worden schoongemaakt. Het meest vrij stromende water kan worden gebruikt voor de eerste wasbeurt met een slangpijp of een krachtige straal. Gebruik lichaamsreinigende zeep en dergelijke pas nadat u een nauwkeurige schatting hebt gemaakt.

Het geschatte gebied moet zodanig worden gereinigd dat alleen de benodigde zeep wordt gebruikt; niet te veel zeep zal vloeien en mogelijk de carrosserie beschadigen. De zeep moet grondig op de carrosserie worden aangebracht, en vervolgens van de applicator naar de scrubber en terug naar de carrosserie worden gebracht. De schrobber kan op de gebruikelijke manier worden aangebracht, d.w.z. één schrobbeurt naar beneden, één schrobbeurt van links naar rechts en vervolgens een omgekeerde schrobbeurt in de richting van de oorspronkelijke shampoo-indruk. De optimale plaats om te reinigen is wanneer de zeep aan de schrobber is blijven kleven en gedurende langere tijd is blijven liggen. Hierdoor kunnen stoffen die compatibel zijn met het autolichaam worden verwijderd, waardoor het hele proces volkomen onschadelijk wordt.

Wanneer het gebied is geshampood, gefilterd en gedroogd, wordt op de bodem van het reservoir een voor-natte-autoreinigingscapsule gedeponeerd. De pre-wet autoreinigingsoplossing bevat reinigings- en smeermiddelen die het oppervlak van het voertuig zullen helpen te Post reinigen, klaar voor de contactshampoo. De voorkeur van het oppervlak gaat uit naar de bevochtigingsoplossingen, d.w.z. die welke verrijkt zijn met carnaubavulling. Het oppervlak wordt gekozen, wanneer de stofzuiger direct contact met de bevochtigingsoppervlakken uitvoert. De nevel wordt voorzien van een uitstekend sop dat de weerstand tussen de wendbare en zelfs waterbestendige stoffen tot een minimum zal beperken.

Het duurt tot 15 minuten om de shampoo uit te voeren, afhankelijk van de persoonlijke shamponeervaardigheid van de werknemer. Terwijl deze taak is voltooid, is het voertuig klaar voor het chroompoetsen. Als de oppervlakken van het voertuig verchroomd zijn, zijn ze klaar voor de blanke laklaag. Het aanbrengen van een blanke laklaag duurt maximaal 30 minuten, en als er meerdere lagen chroompolish zijn gebruikt, is de buitenkant van het voertuig doorgaans zo’n 6-8 uur beschermd.

Wanneer het voertuig naar behoren is voorbereid voor de buitenkant, wordt het geïnspecteerd op de geïnstalleerde blanke laklaag. Indien correct aangebracht, zal de blanke laklaag niet afbladderen of scheuren. Als deze al is gaan bladderen, wordt het voertuig niet langer beschouwd als in een fase I of II reinigingsproces, en zal het worden voorzien van een nieuwe hardtop decoder kit. Het is nog steeds van essentieel belang om door te gaan met de reiniging van het exterieur en het interieur, aangezien sommige bedrijven niet in staat zijn om een nieuwe hardtop decoder unit te verstrekken aan een werknemer die het voertuig al buiten gebruik heeft laten stellen. Auto detailing Breda

De werknemer moet doorgaan met het algemene onderhoud van het voertuig, en het voertuig zal klaar zijn voor de buitenkant. De zorg voor de veiligheid en het welzijn van de werknemer zal in aanmerking worden genomen, telkens wanneer de staat van het voertuig wordt vermeld.